11StedenZwemtocht bij 1000 leden live op YouTube

LEEUWARDEN – Vrijdagmiddag om 17.30 uur begint Maarten van der Weijden in Leeuwarden voor zijn tweede 11stedenzwemtocht. Sport in Nederland is het hele weekend live bij het evenement aanwezig.

KLIK HIER en word GRATIS lid van ons Youtube kanaal

Live
Om online prachtige live beelden te kunnen laten zien van Maarten zijn tocht zoeken we minimaal 1.000 leden die lid worden van ons YouTube kanaal. Vanaf 1.000 leden kunnen we met eigen beelden gratis uitzenden. Wil je niks missen van het evenement word dan nu gratis lid van Sport in Nederland op Youtube.

Rechtstreeks verslag
Sport in Nederland wil het hele weekend op diverse momenten live beelden tonen van Maarten zijn tocht. Dit doen we vanaf de kant en vanuit de lucht met een Drone. Om dit allemaal mogelijk te kunnen maken hebben we minimaal 1.000 leden nodig.

Ik wil lid worden! Wat moet ik doen?
KLIK HIER om naar ons Sport in Nederland Youtube kanaal te gaan om gratis lid te worden. Bij 1.000 of meer leden zullen wij zorgen voor een live verslag!

Sport in Nederland zal samen met het Facebook kanaal van de Friese Elfstedenen Sport in Groningen/Drenthe/Friesland live verslag doen van het evenement.
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
%d bloggers liken dit: