Ajax dankzij snelle goals langs Midtjylland

Ajax dankzij snelle goals langs Midtjylland

3 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Dertien minuten voldoende voor zege

Ajax dankzij snelle goals langs Midtjylland

AMSTERDAM – Ajax heeft in de UEFA Champions League goede zaken gedaan. De Amsterdammers wonnen dinsdagavond de uitwedstrijd bij het Deense FC Midtjylland met 2-1. Concurrent Atalanta Bergamo kreeg in eigen huis een flinke nederlaag te verwerken (0-5).

Snelle voorsprong

Ajax kwam in het duel al na 49 seconden op een 0-1 voorsprong. Promes bediende de vrijstaande Antony die uit de draai de bal in de verre hoek schoot. De tweede goal viel al na 13 minuten. Doelman Andersen pakte een terugspeelbal in zijn handen waarna Tadic vanaf vijf meter de bal vakkundig in de bovenhoek schoot.

Midtjylland kwam door een doelpunt van Dryer wel binnen 20 minuten weer terug in de wedstrijd. Dryer kreeg daarna nog een paar mogelijkheden maar Ajax doelman Onana wist zijn doel schoon te houden. In de tweede helft scoorde Antony nog een doelpunt maar de VAR keurde de goal terecht af wegens buitenspel.

Stand groep D:           
 1. Liverpool       3- 9 ( 8- 0)
 2. AJAX         3- 4 ( 4- 4)
 3. Atalanta        3- 4 ( 6- 7)
 4. FC Midtjylland     3- 0 ( 1- 8)

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter