Site icon Sport in Groningen

Ajax en Willem II sluiten voetbaljaar af met remise

– Eredivisie –

Ajax en Willem II sluiten voetbaljaar af met remise

TILBURG – Ajax en Willem II hebben woensdagavond het voetbaljaar afgesloten met een remise. In Tilburg eindigde het duel in 1-1.

Snelle voorsprong

De Amsterdammers kwamen in Tilburg via Anthony al na vier minuten op een 0-1 voorsprong. Na rust maakte Wriedt vlak na rust de gelijkmaker.

Ajax ging daarna vol op jacht naar de 1-2, kreeg diverse kansen maar de bal wou er gewoon niet in. Ook Willem II kreeg via Nunnely nog een flinke kans, maar Onana redde bekwaam.

Ajax gaat de winterstop in met 31 punten en dat is een puntje meer dan PSV. Op 10 januari spelen Ajax en PSV tegen elkaar in Amsterdam.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Exit mobile version