Ajax in uitduel onderuit tegen Spaanse Getafe

Ajax in uitduel onderuit tegen Spaanse Getafe

20 februari 2020 0 Door Sportredactie

GETAFE – Ajax heeft in de tweede ronde van de Europa League de uitwedstrijd tegen het Spaanse Getafe met 2-0 verloren. Deyverson maakte in de eerste helft de 1-0 en in blessuretijd zette Kennedy de 2-0 op het scorebord.

Irriteren
Ajax had in Spanje weinig inbreng tegen de Spaanse subtopper. Getafe wist Ajax de hele wedstrijd uit het ritme te houden door te irriteren en alles uit de kast te halen om Ajax niet in de wedstrijd te laten komen.

Toen Deyverson de 1-0 maakte voor rust lag het spel direct enkele minuten stil. Deyverson provoceerde fans op de tribunes en werd geraakt door een vuuraansteker. Na nog al wat oponthoud kon het duel zijn weg weer vervolgen.

Tagliafico
Ajacied Nico Tagliafico kreeg na rust snel een gele kaart. Een dure kaart want de Argentijn mist volgende week de return in Amsterdam. Pas in het laatste kwartier kreeg Ajax twee kleine kansjes. Babel kopte een bal terug waarbij hij beter op doel had kunnen koppen, en Huntelaar zag een schotje net voorlangs het doel gaan.

Toen Kennedy in de blessuretijd de 2-0 maakte was de kater voor de Amsterdammers dubbel zo groot. Ajax zal volgende week vol aan de bak moeten in de Johan Cruijff Arena om de achterstand te repareren.

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!

Deel dit bericht...
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Print this page
Print
Email this to someone
email