Ajax in Zwolle eenvoudig langs PEC

Ajax in Zwolle eenvoudig langs PEC

14 maart 2021 Uit Door Sportredactie

ZWOLLE – Ajax heeft in Zwolle probleemloos weten te winnen van PEC. Het duel in de eredivisie eindigde het in het MAC³PARK stadion in 2-0.

Stand van zaken

Ajax loopt door het puntenverlies van PSV op Feyenoord verder uit in de eredivisie. De Amsterdammers staan met één duel minder gespeeld te hebben acht punten voor op nummer twee PSV. AZ en Vitesse volgen op respectievelijk de derde en vierde plaats.

PEC Zwolle staat met 26 punten dertiende. RKC Waalwijk volgt op de veertiende plaats met 23 punten.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...