Site pictogram Sport in Groningen

Ajax klopt in Sittard Fortuna

Ajax klopt in Sittard Fortuna

SITTARD – Ajax heeft in Sittard een moeizame overwinning geboekt op Fortuna. In het stadion van Fortuna wonnen de Amsterdammers met 2-1.

Moeizame zege

De Amsterdammers hadden duidelijk moeite met het spel van de ploeg uit Sittard. Zo kreeg naast Ajax ook Fortuna in het eerste deel van de wedstrijd kansen om de score te openen. Uiteindelijk lieten de Amsterdammers de teller, met behulp van Fortuna speler Polter, als eerste op 1-0 te zetten.

Direct na de pauze trok Fortuna via Tirpan de stand weer gelijk. Ajax duurste aankoop, aanvaller Haller, tikte in de 64e minuut de winnende treffer binnen voor de Amsterdammers.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Mobiele versie afsluiten