Ajax moeizaam langs Fortuna Sittard

Ajax moeizaam langs Fortuna Sittard

31 oktober 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Drie strafschoppen bezorgen Ajax overwinning –

Ajax moeizaam langs Fortuna Sittard

AMSTERDAM – Ajax heeft met veel moeite weten te winnen van Fortuna Sittard. In de Johan Cruijff Arena eindigde het duel dankzij drie strafschoppen in 5-2.

Voorsprong voor Limburgers

De Limburgers kwamen in de openingsfase verrassend op voorsprong via George Cox. Door doelpunten van Davy Klaassen (twee), Brian Brobbey, Dusan Tadic en Quincy Promes wonnen de Amsterdammers uiteindelijk toch nog met 5-2. 

Ajax gaat dankzij de overwinning op Fortuna Sittard aan de leiding in de eredivisie. De Amsterdammers hebben 18 punten uit 7 duels. Fortuna Sittard staat met 2 punten onderaan in de eredivisie.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter