Ajax moeizaam langs SC Heerenveen

Ajax moeizaam langs SC Heerenveen

4 april 2021 Uit Door Sportredactie

HEERENVEEN – Ajax heeft zondag met veel moeite weten te winnen van SC Heerenveen. Het duel in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen eindigde in een zwaarbevochten 1-2 overwinning voor de Amsterdammers.

Stand van zaken

SC Heerenveen gaf de Amsterdammers de overwinning zondag niet cadeau. Ajax keek tot aan de 36e minuut tegen een 1-0 achterstand aan maar kwam toen via een strafschop op gelijke hoogte. Het duurde vervolgens tot de 61e minuut voordat Ajax via Haller op een 2-1 voorsprong kwam. De strijdbare Amsterdammers gaven de voorsprong, ondanks de opgevoerde druk van SC Heerenveen niet meer uit handen. Als alles mee zit kunnen de Amsterdammers eind april het kampioenschap gaan vieren. SC Heereveen moet, als ze zich willen mengen in de strijd om een Europees voetbalticket nog flink aan de bak.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...