Ajax na de rust langs FC Utrecht

Ajax na de rust langs FC Utrecht

8 november 2020 0 Door Sportredactie

– Amsterdammers winnen in Utrecht met 3-0 –

Ajax na de rust langs FC Utrecht

UTRECHT – Ajax heeft zondagmiddag in de Galgenwaard gewonnen van FC Utrecht. De Amsterdammers grepen na de rust de overwinning (3-0).

Ajax breekt na rust het ijs

FC Utrecht probeerde in de thuiswedstrijd achterover te leunen en met snelle aanvallen Ajax te verrassen. De poging om de Amsterdammers te verrassen liep echter op niets uit. Wel moesten de Amsterdammers tot in de tweede helft wachten voordat ze met het betere van het spel de voorsprong namen.

Het duurde tot de 62e minuut toen Davy Klaassen ineens raak knalde. Het ijs was gebroken. Ajax kreeg vervolgens een penalty vanwege een overtreding van St. Jago op Traoré. Dusan Tadic verdubbelde in de 71e minuut de marge door feilloos raak te schieten vanaf elf meter. Quincy Promes gooit de wedstrijd in de 90e minuut volledig op slot. De aanvaller kreeg de bal met wat geluk terug en ronde al vallend af 0-3.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter