Ajax naar kwartfinale Europa League

Ajax naar kwartfinale Europa League

18 maart 2021 Uit Door Sportredactie

Ajax naar kwartfinale Europa League

AMSTERDAM – Ajax heeft zich donderdag ten koste van het Zwitserse Young Boys geplaatst voor de kwartfinale in de Europa League. De Amsterdammers wisten op hun 121e verjaardag het uitduel bij Young Boys met 2-0 te winnen. Nadat het duel in de Johan Cruijff Arena vorige week al met 3-0 was gewonnen gaat het team van trainer Erik ten Hag eenvoudig door naar de kwartfinales.

Loting kwartfinales

Vrijdag zal aan het begin van de middag de loting voor de kwartfinales in de Europa League plaats vinden. De loting is hier vanaf 13.00 uur live te zien!

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...