Ajax ook te sterk voor Hertha BSC

25 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Zesde oefenzege op rij

Ajax ook te sterk voor Hertha BSC

AMSTERDAM – Ajax heeft dinsdagavond in de Johan Cruijff Arena gewonnen van Hertha BSC (1-0). Het was de zesde oefenzege op rij van de Amsterdammers. Zakaria Labyad maakte na 12 minuten spelen de enige treffer van de wedstrijd.

Daley Blind

Ruim 12 minuten voor tijd werd de Arena opgeschrikt door een incident. Daley Blind greep naar zijn borstkas en ging vervolgens op het veld liggen. De centrale verdediger, die vorig jaar twee maanden aan de kant stond door een ontstoken hartspier en sindsdien met een ingebouwde defibrillator speelt werd daarna direct gewisseld. Na het duel vertelde Erik ten Hag dat Daley zijn ICD was afgegaan. Blind zou zich verder weer goed voelen.

Daley Blind
Daley Blind
AZ Alkmaar – Viktoria Plzen livestream
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter