Ajax treft AS Roma in kwartfinales Europa League

Ajax treft AS Roma in kwartfinales Europa League

19 maart 2021 Uit Door Sportredactie

NYON – Ajax is vrijdagmiddag bij de loting voor de kwartfinales van de Europa League gekoppeld aan het Italiaanse AS Roma. De Amsterdammers spelen op 8 april eerst thuis om vervolgens een week later de return wedstrijd bij AS Roma te spelen.

United of Granada in halve finale

Als Ajax zich plaatst voor de halve finales in de Europa League, dan is daarin United of Granada de tegenstander. De Amsterdammers ontmoeten AS Roma pas voor de tweede keer in Europees verband. Eerdere ontmoetingen resulteerden in een 2-1 overwinning voor Ajax en een 1-1 gelijk spel.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...