Ajax vecht uitspraak UEFA aan bij CAS

Ajax

AMSTERDAM – Ajax stapt naar het hoogste rechtersorgaan in de sport, het internationaal sporttribunaal CAS. De club uit Amsterdam vecht de straf aan die het onlangs opgelegd kreeg van de UEFA.

Amsterdamse supporters waren op 5 november niet welkom bij het duel met Chelsea in Londen. Redenen hiervoor waren de incidenten rond en tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Valencia begin oktober.

De club tekende nog vóór het duel met Chelsea beroep aan bij de UEFA, maar dat bleek tevergeefs. Bovendien kreeg de club een voorwaardelijke straf opgelegd voor een uitduel zonder supporters. De voorwaardelijke straf heeft een looptijd van een jaar. Ajax kreeg ook nog twee fikse geldboetes.

De Amsterdamse club wil dat het CAS zich daar nu over buigt.

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!

Sportredactie

Next Post

Mathieu van der Poel en Annemiek van Vleuten wielrenners van het Jaar

wo nov 20 , 2019
DEN BOSCH – Mathieu van der Poel en Annemiek van Vleuten zijn bij het Wielergala in Den Bosch verkozen tot Wielrenner en Wielrenster van het Jaar. Mathieu van der Poel was in verband met de uitvaart van zijn grootvader Raymond Poulidor van afgelopen dinsdag zelf niet aanwezig bij de uitreiking. […]
Mathieu van der Poel en Annemiek van Vleuten wielrenners van het Jaar

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: