Ajax walst eenvoudig over Heracles heen

Ajax walst eenvoudig over Heracles heen

22 november 2020 0 Door Sportredactie

– Amsterdammers winnen in Arena (5-0) –

Ajax walst eenvoudig over Heracles heen

AMSTERDAM – Ajax heeft het competitieduel tegen Heracles Almelo eenvoudig gewonnen. In de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam eindigde het duel in 5-0.

Gretig Ajax

De Amsterdammers gingen gretig van start. Zo was het Traoré die in de 6e minuut de openingstreffer aantekende voor Ajax. Ajax bleef kansen creëren en zo waren het Neres (29) en Labyad (36) die een 3-0 ruststand op het digitale scorebord zetten.

Na de pauze namen de Amsterdammers wat gas terug. Ondanks dit bleven ze kansen creëren. Tadic wist het leer in de 57e minuut in het Heracles doel te werken en het was wederom Labyad die na 77 minuten de 5-0 binnen werkte.

Ajax staat door de overwinning alleen aan kop in de eredivisie. De ploeg van trainer Erik ten Hag heeft 24 punten uit 9 duels. Heracles staat met 8 uit 8 op de 10e plaats.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter