Ajax walst over FC Utrecht heen

AMSTERDAM – Ajax heeft thuis een klinkende 4-0 overwinning geboekt op FC Utrecht.

Het duel tegen FC Utrecht was na één helft al beslist. Via een goed schot van Donny van de Beek kwam Ajax al na veertien minuten op een 1-0 voorsprong. Dusan Tadic verdubbelde daarna snel de score. Toen van de Beek vlak voor rust de 3-0 binnenschoot waren de drie punten voor de ploeg van Erik ten Hag in de knip.

In de tweede helft duurde het lang voor de vierde treffer viel. Uit een hoekschop kopte de kleine Lisandro Martinez de bal binnen. Ajax speelde bij vlagen goed tot zeer goed en kreeg ook voldoende kansen op een grotere score. Een uiteindelijke toegift in de slotminuten bleef ook uit waardoor Ajax opnieuw een ruime overwinning boekte in de eredivisie.

Ajax gaat met 35 punten uit 13 wedstrijden aan de leiding. Ook het doelsaldo is indrukwekkend. Ajax scoorde 43 keer en kreeg er slechts negen tegen. FC Utrecht blijft vierde met 23 punten.

Livestreams: Sportstream24.nl
Volg ons ook op twitter!

Sportredactie

Next Post

Van der Poel pakt opnieuw Europese titel veldrijden

zo nov 10 , 2019
SILVELLE – Mathieu van der Poel heeft in het Italiaanse Selville zijn Europese titel veldrijden weten te prolongeren. Tijdens zijn tweede veldrit van het seizoen wist de 24-jarige Nederlander als eerste de finishlijn in Silvelle te passeren. Een anderhalve ronde voor het einde voerde Mathieu van der Poel het tempo […]
Van der Poel pakt opnieuw Europese titel veldrijden

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: