Ajax wint bij Heracles Almelo

Ajax wint bij Heracles Almelo

13 februari 2021 Uit Door Sportredactie

ALMELO – Ajax heeft in Almelo gewonnen van Heracles. Nadat de Amsterdammers de vorige drie ontmoetingen in Almelo hadden verloren prijkte zaterdagavond een 2-0 overwinning op het scorebord in Almelo.

Klaassen en Haller sterke combinatie

Heracles begon het duel met de Amsterdammers sterk. Zo kreeg Bijleveld een enorme kans voor een leeg doel maar schoot naast. Klaassen was wel scherp en tikte op aangeven van Haller de 0-1 binnen. Heracles was veel in het bezit van de bal maar dat leverde de thuisploeg niets op. Toen de thuisploeg leek aan te zetten voor een offensief was het Klaassen die de bal terug legde op Haller, die de bal vervolgens met de knie het Heracles doel in werkte.

Al met al heeft Ajax veruit de beste papieren om de landstitel binnen te halen. De Amsterdammers staan met één duel minder gespeeld te hebben 6 punten voor op PSV. ADO staat voorlaatste en heeft 7 punten meer dan FC Emmen, die laatste staat.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!