Ajax wint in de Grolsch Veste van FC Twente

Ajax wint in de Grolsch Veste van FC Twente

14 januari 2021 Uit Door Sportredactie

Ajax wint in de Grolsch Veste van FC Twente

ENSCHEDE – Ajax heeft na het gelijke spel van zondag tegen PSV donderdagavond de draad weer opgepakt en gewonnen van FC Twente. In de Grolsch Veste in Enschede eindigde het duel in 1-3.

Huntelaar maakt het verschil

In een wedstrijd waarin beide ploegen kansen creëerden kwam uiteindelijk een 1-3 op het scorebord te staan. Klaas-Jan Huntelaar was het goudhaantje van de Amsterdammers. Na een tussenstand van 1-1 in de 84 e minuut was het invaller Huntelaar die vlak voor tijd inviel en zowel de 1-2 (90) als 1-3 (91) voor zijn rekening nam.

Ajax staat na vandaag weer alleen aan de leiding in de eredivisie. De Amsterdammers hebben 3 punten voorsprong op Vitesse en Feyenoord. FC Twente staat met 27 punten 7e.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws, Sport in Groningen, Sport in Nederland en Gratis Sport Kijken hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

(Let op: Het Sportnieuws en Sport in Groningen streamen de uitzendingen niet zelf maar plaatsen slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!