Ajax wint in klassieker van Feyenoord

Ajax wint in klassieker van Feyenoord

17 januari 2021 Uit Door Sportredactie

Ajax wint in klassieker van Feyenoord

AMSTERDAM – Koploper Ajax heeft de 165e klassieker in de eredivisie gewonnen. In de Johan Cruijff Arena wisten de Amsterdammers ternauwernood Feyenoord met 1-0 van zich af te houden. De enige goal van de wedstrijd kwam van de voet van Ryan Gravenberch.

Ajax blijft koploper

Ajax blijft door de winst op Feyenoord koploper in de eredivisie. De Amsterdammers hebben drie punten meer dan nummer twee Vitesse. Feyenoord zakt door de nederlaag naar plaats vier op de ranglijst. De ploeg van trainer Dick Advocaat heeft zes punten minder dan de aartsrivaal.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws, Sport in Groningen, Sport in Nederland en Gratis Sport Kijken hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

(Let op: Het Sportnieuws en Sport in Groningen streamen de uitzendingen niet zelf maar plaatsen slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!