ROTTERDAM – Ajax heeft zondagavond in de Rotterdamse Kuip de TOTO KNVB Beker finale gewonnen. De Amsterdammers wonnen met 4-0 van Willem II. De doelpunten kwamen op naam van Huntelaar (2), Blind en Kristensen.

Beide ploegen hielden elkaar tot aan minuut 38 in evenwicht, daarna nam Ajax afstand. Daley Blind dook op voor Wellenreuther na een lepe voorzet van Dusan Tadic en kopte op subtiele wijze de openingstreffer binnen. Eén minuut later stond Huntelaar aan het einde van een schitterende aanval over rechts: 2-0.

Het verzet van Willem II was gebroken. Nadat de tweede helft enige tijd stil had gelegen vanwege op het veld gegooid vuurwerk, nam Ajax verder afstand. Huntelaar tikte zijn tweede van de middag binnen en Kristensen schoof één kwartier voor tijd de 4-0 in de verre hoek. Vervolgens was het een kwestie van aftellen naar het laatste fluitsignaal van Serdar Gözübüyük.
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
%d bloggers liken dit: