Ajax wint met speels gemak van Emmen

Ajax wint met speels gemak van Emmen

28 november 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Amsterdammers winnen in Emmen met 5-0 –

Ajax wint met speels gemak van Emmen

EMMEN – Ajax heeft zaterdagavond met speels gemak gewonnen van FC Emmen. Het duel op de Oude Meerdijk in Emmen eindigde na negentig minuten in 5-0.

Geen partij

FC Emmen was zaterdagavond geen partij voor Ajax. De Amsterdammers scoorden er in Emmen dan ook met speels gemak op los. Emmen stelde daar weinig tot niets tegenover en wist in de hele wedstrijd geen enkele goede, uitgespeelde kans te creëren. De Ajax goals kwamen van de voeten van Klaassen (20), Labyad (29), Traoré (38), Ekkelenkamp (69) en Promes (82).

Ajax blijft na de winst in Emmen koploper in de eredivisie. De Amsterdammers hebben 27 uit 10 wedstrijden. FC Emmen is met 3 punten uit 10 duels de rode lantaarndrager in de eredivisie.

Overige uitslagen in de eredivisie:
Vrijdag:
FC Twente – RKC Waalwijk 0-2
Zaterdag:
FC Emmen – Ajax 0-5

Gratis Livestream!

Ajax wint met speels gemak van Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter