Alaphilippe pakt wereldtitel op de weg

Alaphilippe pakt wereldtitel op de weg

27 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Alaphilippe pakt wereldtitel op de weg

IMOLA – Julian Alaphilippe heeft in Imola de wereldtitel op de weg veroverd. De 28- jarige Alaphilippe demarreerde op de laatste klim uit een uitgedund peloton en soleerde in de slotkilometers naar de titel.

De Belg Wout van Aert pakte op 24 seconden het zilver op het Formule 1-circuit. Van Aert was afgelopen vrijdag tijdens de tijdrit ook al tweede geworden. Het brons ging naar de Zwitser Marc Hirschi.

Alaphilippe is de eerste Fransman in de regenboogtrui sinds Laurent Brochard die de wereldtitel in 1997 greep.

De Limburger Tom Dumoulin finishte op 53 seconden als veertiende.

Livestream wielrennen

Alaphilippe pakt wereldtitel op de weg
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielerwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!