Alaphilippe verliest geel na aannemen van bidon

Alaphilippe verliest geel na aannemen van bidon

2 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Yates nieuwe leider Tourklassement

Alaphilippe verliest geel na aannemen van bidon

PRIVAS – Julian Alaphilippe heeft zijn gele trui na het volbrengen van de vijfde etappe in moeten leveren. De Fransman is door de Tour bestraft omdat hij binnen 20 kilometer van de finish een bidon zou hebben aangenomen. Dit is volgens de Tour-regels niet toegestaan.

Adam Yates nieuwe leider

De Fransman Julian Alaphilippe kreeg van de jury een tijdstraf van 20 seconden opgelegd. Door de tijdstraf is de nummer twee in het klassement Adam Yates opgeschoven naar de eerste plaats. Yates zal donderdag het geel gaan dragen. Alaphilippe is door de tijdstraf gezakt naar de 16e plaats in het klassement.

Sociale media en gratis live stream

De Tour de France is live te volgen via de livestreamtwitter of bijvoorbeeld facebook. Ook kan je even een kijkje nemen op onderstaande stream pagina’s.

Stream-1Stream-2Stream-3Stream-4

Alaphilippe verliest geel na aannemen van bidon
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielerwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter