Site icon Sport in Groningen

Alaphilippe verliest geel na aannemen van bidon

[pj-news-ticker]

Yates nieuwe leider Tourklassement

Alaphilippe verliest geel na aannemen van bidon

PRIVAS – Julian Alaphilippe heeft zijn gele trui na het volbrengen van de vijfde etappe in moeten leveren. De Fransman is door de Tour bestraft omdat hij binnen 20 kilometer van de finish een bidon zou hebben aangenomen. Dit is volgens de Tour-regels niet toegestaan.

Adam Yates nieuwe leider

De Fransman Julian Alaphilippe kreeg van de jury een tijdstraf van 20 seconden opgelegd. Door de tijdstraf is de nummer twee in het klassement Adam Yates opgeschoven naar de eerste plaats. Yates zal donderdag het geel gaan dragen. Alaphilippe is door de tijdstraf gezakt naar de 16e plaats in het klassement.

Sociale media en gratis live stream

De Tour de France is live te volgen via de livestreamtwitter of bijvoorbeeld facebook. Ook kan je even een kijkje nemen op onderstaande stream pagina’s.

Stream-1Stream-2Stream-3Stream-4

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielerwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!

Mobiele versie afsluiten