Alaphilippe wint tweede etappe

Alaphilippe wint tweede etappe

30 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gele trui voor Alaphilippe

Alaphilippe wint tweede etappe

NICE – Julian Alaphilippe heeft zondag de tweede etappe in de Tour de France gewonnen. Naast de ritzege greep de Fransman ook de gele trui. Marc Hirschi kwam in de sprint net te kort en werd tweede, Adam Yates eindigde als derde.

Gele trui

Geletruidrager Kristoff moest op de Col de Turini het peloton laten gaan. De Noor had ruim drie minuten achterstand op de top van de berg en in het vervolg van de etappe lukte het hem niet meer om terug te keren in het peloton.

Klassement

In het algemeen klassement gaat Julian Alaphilippe aan de leiding. De Fransman heeft 4 seconden voorsprong op de Brit Adam Yates. Marc Hirschi staat op 7 seconden derde. Beste Nederlander in het algemeen klassement is Tom Dumoulin. De Jumbo-Visma renner staat op 17 seconden van Alaphilippe.

Derde etappe

Maandag fietsen de renners van Nice naar Sisteron. De etappe heeft een lengte van 198 kilometer. De renners komen drie bergen van de derde categorie en eentje van de vierde categorie tegen. Een pittige rit dus.

Alaphilippe wint tweede etappe

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!