Alessio Da Cruz komt FC Groningen versterken

Alessio Da Cruz komt FC Groningen versterken

3 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Alessio Da Cruz komt Ajdin Hrustic vervangen –

Alessio Da Cruz komt FC Groningen versterken

GRONINGEN – FC Groningen heeft de 23-jarige vleugelaanvaller Alessio da Cruz vastgelegd. Da Cruz wordt voor een jaar gehuurd van het Italiaanse Parma. De Trots van het Noorden heeft tevens een optie tot koop bedongen.

Da Cruz kiest voor FC Groningen

Da Cruz leek vrijdag nog op weg naar een akkoord met PEC Zwolle. Uiteindelijk maakte hij tocht zelf de keuze om naar FC Groningen te gaan. De verwachting is dat FC Groningen hem zaterdag zal presenteren aan de pers.

Op 10-jarige leeftijd werd Da Cruz opgenomen in de jeugdopleiding van Ajax. Vervolgens stapte hij over naar FC Twente. In 2017 vertrok hij naar het Italiaanse Novara, dat hem weer doorverkocht aan Parma.

Gratis Livestream!

Alessio Da Cruz komt FC Groningen versterken
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...