Allround schaatstitel voor Patrick Roest

Allround schaatstitel voor Patrick Roest

22 november 2020 0 Door Sportredactie

– Roest wint drie afstanden op NK –

Allround schaatstitel voor Patrick Roest

HEERENVEEN – Patrick Roest heeft in Heerenveen de nationale titel allround voor zich opgeëist. Roest won tijdens de NK drie van de vier afstanden. Het zilver ging naar zijn teamgenoot Marcel Bosker. Marwin Talsma pakte de bronzen podiumplek.

Dagzeges

De overwinning op de 1500 meter was na de twee zeges van zaterdag (500 en 1500 meter) een prooi voor Patrick Roest. Wel moest Roest de overwinning op de 10 kilometer laten aan Marwin Talsma. De nationaal kampioen op deze afstand bleek in een rechtstreeks duel met Roest net over iets meer power te beschikken.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter