Almere City FC pakt koppositie

Almere City FC pakt koppositie

25 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Almere City FC pakt koppositie

ALMERE – Almere City FC heeft de koppositie in de Keuken Kampioen Divisie overgenomen van NAC Breda. In het Yanmar Stadion wisten de spelers van trainer Ole Tobiasen met 2-0 Helmond Sport aan de kant te zetten.

Na ruim een uur spelen scoorde Anass Ahannach op aangeven van Faris Hammouti de 1-0. Enkele minuten later benutte Delvechio Blackson een rebound vanuit de Helmond Sport verdediging en scoorde de 2-0.

Almere City FC staat nu met dertien punten aan kop in de Keuken Kampioen Divisie. NAC Breda, op twaalf punten, kan zaterdag de eerste plek weer innemen bij een goed resultaat tegen Jong PSV.

Uitslagen:

FC Dordrecht – Jong AZ 2-0
Almere City FC – Helmond Sport 2-0
MVV Maastricht – TOP Oss 3-0
SC Cambuur – Jong FC Utrecht 5-2

Almere City FC pakt koppositie
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter