Almere City wint bij Jong PSV

Almere City wint bij Jong PSV

21 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Keuken Kampioen Divisie –

Almere City wint bij Jong PSV

EINDHOVEN – Almere City gaat als nummer twee de winterstop in. De ploeg van trainer Tobiasen won op de Herdgang van Jong PSV.

Als tweede de winterstop in

In de eerste helft had Almere City het enorm lastig met het aanvallende Jong PSV. De Eindhovenaren zette de tegenstander vaak goed vast en de 1-0 voorsprong van Fofana bij de rust was dan ook niet onverdiend te noemen.

In de tweede helft vloeiden de krachten bij Jong PSV wat weg en Verheydt maakte twintig minuten voor tijd de gelijkmaker. Sörensen zorgde in de vierde minuut van de blessuretijd voor de 1-2 waardoor Almere City met 40 punten als tweede de winterstop in gaat.

Gratis Livestream!

Almere City wint bij Jong PSV
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!