Site pictogram Sport in Groningen

Almere City wint ook van Roda JC

[pj-news-ticker]

– Beste seizoenstart ooit –

Almere City wint ook van Roda JC

ALMERE – Almere City heeft in de Keuken Kampioen Divisie ook de thuiswedstrijd tegen Roda JC weten te winnen. Met 16 punten uit 6 wedstrijden kennen de Flevolanders de beste seizoenstart uit de clubgeschiedenis.

Tweede

In Almere eindigde het duel in 2-1. De gasten uit Kerkrade namen wel direct in de eerste minuut via Pflücke een 0-1 voorsprong. Maar Verheijdt en Harrison zorgden nog voor de rust de 2-1 eindstand. Met 16 uit 6 staat Almere City tweede. Roda JC staat met 11 uit 7 voorlopig vijfde.

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 racesMotoGPEredivisieEerste DivisieChampions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennenVeldrijdenTennisMXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Mobiele versie afsluiten