Almere City zet Jong Ajax eenvoudig aan de kant

Almere City zet Jong Ajax eenvoudig aan de kant

30 oktober 2020 0 Door Sportredactie

– Helmond Sport en MVV in balans –

Almere City zet Jong Ajax eenvoudig aan de kant

AMSTERDAM – Almere City heeft vrijdagavond Jong Ajax in eigen huis een fikse nederlaag toegebracht. Op Sportpark de Toekomst eindigde het duel in 1-4. Door de overwinning gaat Almere City FC aan de leiding in de eerste divisie. Jong Ajax staat na vandaag op plaats acht.

Helmond Sport en MVV in balans

Het is Helmond Sport niet gelukt om in eigen huis te winnen van MVV Maastricht. Het gelijk opgaande duel eindigde na negentig minuten in 1-1. Door de puntendeling staat MVV met negen punten op de veertiende plaats. Helmond Sport staat met acht punten zestiende.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter