Almere wint in slotminuut van De Graafschap

Almere wint in slotminuut van De Graafschap

2 januari 2021 Uit Door Sportredactie

– Keuken Kampioen Divisie –

Almere wint in slotminuut van De Graafschap

ALMERE – De topper tussen Almere FC en De Graafschap is zaterdagavond in 1-0 geëindigd. De nummers twee en drie in de eerste divisie kwamen in een tegenvallend duel in Almere slechts een maal tot scoren. Verheydt maakte in de negentigste minuut de winnende goal voor Almere City.

Almere City sluit door de overwinning op De Graafschap aan bij SC Cambuur. Beide ploegen hebben na vanavond 43 punten. Echter komt SC Cambuur zondag nog in actie tegen FC Eindhoven. De Graafschap blijft met evenveel gespeelde wedstrijden hangen op 35 punten.

Helmond Sport – FC Dordrecht

Helmond Sport heeft thuis weten te winnen van FC Dordrecht. De ploeg uit Helmond kwam al snel op 2-0 achterstand maar herstelde zich vervolgens uitstekend. Dordrecht kwam via goal van Jansen (1e min.) en Agrafiotis (23e min.) op 2-0. Echter was het toen de beurt aan de thuisploeg. Via Loukili (45,49,70), Vereijken (53) en De Bie (64) stond er uiteindelijk 5-2 op het scorebord.

Gratis Livestream!

Almere wint in slotminuut van De Graafschap
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter