Alvarado sterkste in modderpoel van Herentals

Alvarado sterkste in modderpoel van Herentals

23 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Veldrijden –

Alvarado sterkste in modderpoel van Herentals

HERENTALS – Ceylin del Carmen Alvarado heeft woensdagmiddag de veldrit in Herentals gewonnen. Alvarado beschikte in de modderpoel van Herentals over de meeste kracht. Lucinda Brand passeerde negentien seconden achter Alvarado de eindstreep en Denise Betsema kwam 23 seconden later binnen.

Buiteling

Lucinda Brand miste in Herentals de kans om de wedstrijd aan haar erelijst te kunnen toevoegen. Brand maakte op een heuvel een buiteling en verloor hierdoor te veel tijd om nog in aanmerking te kunnen komen voor de eindzege.

De overige dames werden op een grote achterstand gereden. De Amerikaanse Clara Honsinger werd vierde op 1.30 achterstand. Sanne Cant was op 1.35 de beste Belgische.

Gratis Livestream!

Alvarado sterkste in modderpoel van Herentals
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!