Alvarado wint Ethiascross in Leuven

Alvarado wint Ethiascross in Leuven

14 november 2020 0 Door Sportredactie

– Opnieuw Nederlands podium –

Alvarado wint Ethiascross in Leuven

LEUVEN – Ceylin del Carmen Alvarado heeft zaterdagmiddag de Ethiascross in Leuven aan haar lange erelijst toegevoegd. Alvarado bleef haar landgenote Denise Betsema net voor in de eindsprint. Lucinda Brand eindigde als derde.

Nederlandse top vijf

Het was in Leuven opnieuw een compleet Nederlands feestje. Zo waren de eerste vijf plaatsen voor Nederlandse dames. Naast de nummers één twee en drie eindigde Annemarie Worst als vierde en passeerde Manon Baker als vijfde de finish. Fem van Empel en Yara Kastelijn waren achtste en negende.

Laurens Sweeck wint bij de mannen

Laurens Sweeck

Bij de mannen elite ging de overwinning naar de Belg Laurens Sweeck. Sweeck bleek de beste sprinter te zijn. Hij klopte zijn landgenoot Toon Aerts. Michael Vanthourenhout eindigde als derde.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter