Alvarado wint GP Sven Nys

Alvarado wint GP Sven Nys

1 januari 2021 Uit Door Sportredactie

– Veldrijden –

Alvarado wint GP Sven Nys

BAALCeylin del Carmen Alvarado heeft op nieuwjaarsdag de GP Sven Nys gewonnen. Alvarado sloeg in de laatste meters een klein gaatje met nummer twee Lucinda Brand. Denise Betsema finishte als derde.

Programma

15.00 uur  Elte Heren (live op VTM en gratis stream)

De Ethias Cross Bredene zal achter gesloten deuren georganiseerd worden omwille van de Covid-19 maatregelen. Voor de fans is het uiteraard jammer dat ze voorlopig niet ter plaatse kunnen supporteren, maar gelukkig kan alles live gevolgd worden op VTM, hln.be en de gratis stream!

Gratis Livestream!

Alvarado wint GP Sven Nys
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter