Alvarado wint Superprestige Gieten

Alvarado wint Superprestige Gieten

11 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Wereldkampioene oppermachtig in Gieten –

Alvarado wint Superprestige Gieten

GIETEN – Ceylin del Carmen Alvarado heeft in Gieten de Superprestige veldrijden gewonnen. De 22-jarige Rotterdamse bleef landgenoten Annemarie Worst en Lucinda Brand voor.

Kop en schouders

De Nederlandse veldrijdsters staken er in Gieten met de kop en schouders bovenuit. De vrouwen wisten de plaatsen 1 tot en met 5 in het eindklassement te bezetten. Vanwege de coronamaatregelen was er geen publiek welkom. Yara Kastelijn en Denise Betsema eindigden als vierde en vijfde.

Gratis Livestream!

Alvarado wint Superprestige Gieten
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 racesMotoGPEredivisieEerste DivisieChampions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennenVeldrijdenTennisMXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...