Alvarado wint veldrit in Ruddenvoorde

Alvarado wint veldrit in Ruddenvoorde

24 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Nederlandse veldrijdsters ongenaakbaar in Ruddervoorde –

Alvarado wint veldrit in Ruddenvoorde

RUDDENVOORDE – Ceylin del Carmen Alvarado heeft zaterdagmiddag de Superprestige veldrit in het Belgische Ruddenvoorde gewonnen. De regerend wereldkampioene veldrijden bleef in de finale haar landgenotes Annemarie Worst en Lucinda Brand voor.

Nederlandse veldrijdsters ongenaakbaar

Naast het Nederlandse podium in Ruddervoorde waren de plaatsen vier en vijf ook voor de Nederlandse dames. Kastelijn finishte als vierde en Bakker eindigde als vijfde.

Eli Iserbyt wint bij de mannen

Eli Iserbyt

De Belg Eli Iserbyt heeft zich in een fraaie strijd voor de zege in de Superprestigewedstrijd in Ruddervoorde de sterkste getoond. De West-Vlaming wist weg te rijden van Toon Aerts, die tweede werd. Lars van der Haar volgde kort, op plek drie.

Gratis Livestream!

Alvarado wint veldrit in Ruddenvoorde
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!