Ambitieuze Froome gaat voor vijfde tourzege in 2020

Nog maar drie maanden geleden lag Chris Froome in de kreukels na een zware crash in de Dauphine. Nu een paar maanden later zit de Brit van Ineos weer op de fiets en is ambitieus richting 2020.

In gesprek met de Telegraph laat Froome optekenen in 2020 voor zijn vijfde tourzege te gaan. Ook wil hij bij de Olympische Spelen in Tokio gaan vlammen tijdens de tijdrit en de wegwedstrijd.

“Ik ben blij dat ik nog leef, dat ik volledig ga herstellen en dus ga ik alles geven. De tijdrit en de wegwedstrijd in Tokio (tijdens de Spelen van 2020) zien er goed uit. Het is perfect dat het een week na de Tour komt. Ik wil in beide races voor het maximale gaan. De vijfde Tourtitel was al een groot doel, maar helemaal na een crash die bijna mijn carrière beëindigde. Mensen die zeggen dat ik klaar ben en nooit meer de Tour zal winnen, sporen mij alleen maar aan”, aldus Froome.

Sportredactie

Next Post

Dorsman en Bruinsma in wereldrecord naar WK goud

vr sep 13 , 2019
Rogier Dorsman en Liesette Bruinsma hebben bij het paralympisch WK zwemmen in Londen een gouden medaille gewonnen op de 200 meter wisselslag. Zowel Dorsman als Bruinsma wonnen in een wereldrecord. Dorsman klokte een gouden tijd van 2.22,02 en Bruinsma die eerder dit WK al twee keer zilver won noteerde haar […]

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: