Amstel Gold Race vanwege coronapandemie afgelast

Amstel Gold Race vanwege coronapandemie afgelast

30 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Doorgaan niet verantwoord

Amstel Gold Race vanwege coronapandemie afgelast

VALKENBURG – De kogel is door de kerk! De Amstel Goldrace gaat dit jaar definitief niet door. Dat heeft de organisatie vanmiddag bekend gemaakt. Het besluit is genomen na overleg met de Veiligheidsregio Zuid-Limburg.

De Amstel Gold Race was op de nieuwe wielerkalender ingepland op zaterdag 10 oktober. Dit nadat de oorspronkelijke datum van 19 april al was geschrapt als gevolg van de coronapandemie.

Koersdirecteur en oud wielrenner Leo van Vliet had al aangegeven zo weinig mogelijk publiek langs de kant te willen hebben. “Er stond maandag één regel in de kabinetsmaatregelen die het onmogelijk maakte om de koers dit jaar te organiseren”, betreurde Van Vliet, doelend op de toeschouwers die er niet bij mochten zijn. “De Veiligheidsregio’s hebben ons gezegd dat het daardoor onmogelijk wordt.”

BinckBank Tour

Door de verscherpte coronamaatregelen zijn ook alle Nederlandse etappes in de BinckBank Tour geschrapt. De etappekoers wordt nu enkel verreden in België.

Livestream wielrennen!

Amstel Gold Race vanwege coronapandemie afgelast
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielerwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!