Anna van der Breggen pakt wereldtitel tijdrijden

Anna van der Breggen pakt wereldtitel tijdrijden

24 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Valpartij Chloé Dygert

Anna van der Breggen pakt wereldtitel tijdrijden

IMOLA – Wielrenster Anna van der Breggen is in het Italiaanse Imola wereldkampioen tijdrijden geworden. De Nederlandse wist de tijdrit over 31.7 kilometer als snelste af te leggen. Ellen van Dijk veroverde bron. Het zilver ging naar Zwitserse Marlen Reusser.

Valpartij Amerikaanse Dygert

Tijdens de WK tijdrijden op de weg kwam de Amerikaanse Chloé Dygert zwaar ten val. De Amerikaanse vloog over de vangrail en kon prolongatie van haar wereldtitel vergeten. Ze had tot op dat moment verreweg de snelste tussentijd.

Programma

Vrijdag komen de mannen in actie voor de tijdrit. Het programma ziet er dan als volgt uit.

Vrijdag 25 september: WK tijdrijden voor mannen (31,7 km)

  • Start: 14.30 uur (eerste renner)
  • Finish: 16.35 uur (laatste renner)

Livestream WK Wielrennen Imola

Anna van der Breggen pakt wereldtitel tijdrijden
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielerwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter