Annemiek van Vleuten wint Ronde van Vlaanderen

Annemiek van Vleuten wint Ronde van Vlaanderen

4 april 2021 Uit Door Sportredactie

Annemiek van Vleuten wint Ronde van Vlaanderen

WIELRENNEN – Annemiek van Vleuten heeft voor de tweede keer in haar carrière de Ronde van Vlaanderen op haar naam geschreven. Van Vleuten plaatste op dertien kilometer van de finish een beslissende demarrage waarna ze solo finishte in Oudenaarde.

Tweede keer

Tien jaar geleden was de inmiddels 38- jarige Van Vleuten ook de sterkste in de Ronde van Vlaanderen. De Duitse Lisa Brennauer finishte vanmiddag op 24 seconden als tweede. Brannauer was in de sprint van een groep achtervolgers net wat sneller dan Grace Brown. Marianne Vos finishte als elfde.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...