Antoinette de Jong pakt Nationale titel Allround schaatsen

Antoinette de Jong pakt Nationale titel Allround schaatsen

22 november 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Ter Mors trekt zich terug –

Antoinette de Jong pakt Nationale titel Allround schaatsen

HEERENVEEN – Antoinette de Jong is op het ijs van Thialf in Heerenveen Nederlands kampioen Allround Schaatsen geworden. De Jong bleek na vier afstanden duidelijk de beste te zijn. Het zilver ging naar Melissa Wijfje en de bronzen medaille was voor Reina Anema.

Jorien ter Mors trekt zich terug

Klassementsleidster Jorien ter Mors melde zich zondag na een tegenvallende 1500 meter af. Volgens ter Mors had ze geen kans meer om te winnen en gebruikte ze de NK als ‘trainingswedstrijd’.

“Het was sowieso mijn intentie om een goed trainingsweekend te rijden”, vertelde Ter Mors over haar afmelding. “Als ik veel voorsprong had gehad, dan had ik natuurlijk wel gereden. Maar, met deze voorsprong ga ik niet winnen en dan moet ik een slimme keuze maken”,; Aldus Jorien ter Mors tijdens een interview met de NOS.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter