Arjen Robben hervat groepstraining

Arjen Robben hervat groepstraining

13 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Rentree mogelijk tegen Fortuna Sittard –

Arjen Robben hervat groepstraining

GRONINGEN – Arjen Robben is heeft de groepstraining bij FC Groningen weer hervat. De aanvoerder van FC Groningen is vermoedelijk volgende week weer inzetbaar.

Blessure viel mee

De 36-jarige aanvaller die dit seizoen zijn comeback maakt raakte een maand geleden in de seizoenopener tegen PSV geblesseerd aan zijn lies.  Achteraf bleek de schade mee te vallen waardoor Robben snel weer terugkeert bij de groep. Dit weekend zal Robben mogelijk nog niet meedoen in de wedstrijd die FC Groningen thuis speelt tegen FC Utrecht.

De verwachting is dat de oud aanvaller van PSV, Chelsea, Real Madrid en FC Bayern volgende week weer inzetbaar is in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard.

Gratis Livestream!

Arjen Robben hervat groepstraining
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...