Asgreen wint Ronde van Vlaanderen

Asgreen wint Ronde van Vlaanderen

4 april 2021 Uit Door Sportredactie

Asgreen wint Ronde van Vlaanderen

WIELRENNEN – Kasper Asgreen heeft de 105e editie van de Ronde van Vlaanderen op zijn naam geschreven. De Deen was in de finale, waarin hij samen met Mathieu van der Poel duelleerde om de zege de snelste. De Belg Greg van Avermaet won de sprint van de achtervolgers.

Meer wielrennen

 ‘Sportstream24’ en ‘Sport in Groningen’ proberen je hier op de hoogte te houden van alle informatie die betrekking heeft op het Wielrennen. Naast informatie geven we je ook tips om gratis voetbal te kunnen kijken. Zo verwijzingen we je naar goed functionerende stream linkjes en goed werkende stream-sites.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...