AZ Alkmaar – Viktoria Plzen livestream

23 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Tweede voorronde Champions League

AZ Alkmaar – Viktoria Plzen livestream

ALKMAAR – AZ Alkmaar trapt woensdagmiddag om 16.30 uur af voor de eerste wedstrijd in de voorronde van de Champions League. Tegenstander in Alkmaar is FC Viktoria Plzen uit Tsjechië. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Matige voorbereiding AZ

Of de Alkmaarders al klaar zijn voor een duel in de voorronde van de Champions League is nog een groot vraagteken. AZ presteerde niet goed in de voorbereiding. Van de zes oefenwedstrijden werd er alleen van het Franse Lille gewonnen. Oefenduels tegen Genk, FC Utrecht, PEC Zwolle en AS Monaco werden verloren en tegen Telstar werd met hangen en wurgen een gelijkspel.

FC Viktoria Plzen

FC Viktoria Plzen deed het in de voorbereiding een stuk beter. De Tsjechen wisten vijf wedstrijden winnend af te sluiten. Wel zit er bij Plzen een corona probleem. Want er zijn twee mensen binnen de club besmet met het coronavirus. Bij Plzen bestaat nu de vrees dat het team eenzelfde lot wacht als de Slowaakse club Slovan Bratislava, dat niet kon afreizen naar de Faeröer Eilanden voor de voorronde wedstrijden in de Champions League.

Livestream

De wedstrijd in de voorronde van de Champions League is live te zien via de betaalzender Fox Sport. Echter zijn er online diverse gratis streams beschikbaar zodat je de wedstrijd ook gratis kan bekijken. Hieronder wat linkjes en streamtips!

Stream-1, Stream-2, Stream-3

AZ Alkmaar – Viktoria Plzen livestream
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter