AZ geeft 4-0 voorsprong uit handen

4 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Sparta – AZ 4-4 –

AZ geeft 4-0 voorsprong uit handen

ROTTERDAM – AZ heeft in de eredivisie zondagmiddag duur puntverlies geleden. In de uitwedstrijd tegen Sparta leek AZ met een 0-4 voorsprong op rozen te zitten, maar na 90 minuten spelen stond er een 4-4 eindstand op het scorebord.

Gelijkmaker

Door twee goals van Zakaria Aboukhlal en twee van Dani de Wit stond het na iets meer dan een half uur spelen al 0-4. Teun Koopmeiners liet zelfs de kans liggen om er uit een penalty 0-5 van te maken.

Wat in de 57e de eretreffer van Abdou Harroui leek, was het begin van een spectaculaire comeback. Invaller Dirk Abels maakte er 2-4 van, waarna Lennart Thy vanaf de stip de aansluitingstreffer maakte. Na rood voor doelman Marco Bizot moest AZ met tien man verder en daarvan profiteerde Sven Mijnans met de gelijkmaker in de laatste minuut.

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...