AZ geeft opnieuw voorsprong uit handen

AZ geeft opnieuw voorsprong uit handen

17 oktober 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– AZ en VVV Venlo delen punten –

AZ geeft opnieuw voorsprong uit handen

ALKMAAR – AZ heeft zaterdagavond opnieuw een voorsprong uit handen gegeven. Na een 2-0 voorsprong eindigde de wedstrijd tegen VVV Venlo in 2-2.

Voorsprong

Een goed spelend AZ kwam in de eerste speelhelft op 2-0 voorsprong. Het zag er naar uit dat de ploeg uit Alkmaar een ruime overwinning zou boeken op VVV. Echter liep het opnieuw totaal anders. Svensson liep kort voor de theepauze tegen een rode kaart aan maar AZ bleef goed spelen.

AZ hield na de rust lang stand tegen VVV Venlo maar moest in de slotfase opnieuw buigen en twee goals incasseren.

AZ staat na het puntenverlies tegen VVV met 4 uit 4 op de elfde plaats. VVV Venlo staat met 5 uit 5 op de negende plaats.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter