AZ houdt Napoli op 1-1, Koopmeiners mist strafschop

4 december 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Koopmeiners mist strafschop

AZ houdt Napoli op 1-1, Koopmeiners mist strafschop

ALKMAAR – AZ heeft in eigen huis gelijk gespeeld tegen Napoli. De Alkmaarders speelden met 1-1 gelijk tegen de Italiaanse topclub.

Koopmeiners mist strafschop

Teun Koopmeiners miste in het duel met Napoli de kans om de drie punten in Alkmaar te houden. De AZ aanvoerder miste zijn derde penalty van het seizoen.

Omdat ook Real Sociedad met 2-2 tegen Rijeka heeft AZ volgende week in Kroatië aan een overwinning genoeg om zich te plaatsen voor de knock-outfase.

Napoli gaat met nog één wedstrijd te gaan aan de leiding. De Italiaanse topploeg heeft tien punten. Real Sociedad en AZ volgen met beiden acht punten. Rijeka uit Kroatië is met één punt kansloos om te overwinteren in de Europa League.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter