AZ met magere overwinning langs FC Emmen

AZ met magere overwinning langs FC Emmen

6 februari 2021 Uit Door Sportredactie

AZ met magere overwinning langs FC Emmen

EMMEN – AZ heeft zaterdagmiddag een magere overwinning weten binnen te halen tegen degradatie kandidaat FC Emmen. Op de Oude Meerdijk in Emmen eindigde het duel tegen de Drenten in 1-0.

Slechts één goal

FC Emmen mocht niet klagen dat het duel eindigde met slecht 1 tegengoal. Het eerste deel van de wedstrijd domineerde de ploeg uit Alkmaar maar toverde dit niet om in doelpunten.

Na de Drentse thee was het dan ook gebeurt met de ploeg van trainer Dick Lukkien. Zo was het Sugawara die AZ na 71 minuten op voorsprong wist te zetten. Het was ook direct de enige goal van de wedstrijd die het tegenspartelend FC Emmen moest incasseren.

AZ komt door de overwinning op 40 punten en staat na vandaag op de 4e plaats. FC Emmen moet zich zorgen gaan maken. De ploeg heeft 6 punten en staat evenveel punten achter op de nummer voorlaatst in de eredivisie.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...