AZ oefent tegen AS Monaco (Live)

15 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

AZ oefent tegen AS Monaco

ALKMAAR – AZ Alkmaar speelt op zaterdag 15 augustus thuis een oefenduel tegen AS Monaco. De Franse ploeg speelt dan om 18.00 uur tegen de ploeg van trainer Arne Slot.

Livestream 1Livestream 2Livestream 3

De wedstrijd is rechtstreeks te zien via de stream. Het duel tegen de Franse ploeg zal achter gesloten deuren worden gespeeld.

Monaco stond afgelopen seizoen negende in de Franse Ligue 1 toen de competitie onderbroken werd vanwege het coronavirus. 

Wil je deze wedstrijd via een gratis beschikbare voetbal livestream kijken? Neem dan een kijkje op de streampagina van Eredivisie Voetbal en Keuken Kampioen Divisie voor een ruim aanbod van gratis livestream linkjes!

Gratis livestream Eredivisie voetbal
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbal. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter