AZ ontsnapt aan uitschakeling in Champions League

26 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Treffers in verlenging redden Alkmaarders

AZ ontsnapt aan in uitschakeling Champions League

ALKMAAR – AZ heeft zich in Alkmaar met de hakken over de sloot weten te gekwalificeren voor de derde voorronde van de Champions League. De Alkmaarders wonnen woensdagavond na verlenging met 3-1 van het Tsjechische Viktoria Plzen.

Blessuretijd

De Alkmaarders incasseerden in de 78e minuut een tegentreffer van David Limbersky en kwamen pas in de allerlaatste minuut van de blessuretijd op gelijke hoogte. Ferdy Druijff werd onderuit gehaald in het strafschopgebied, waarna Teun Koopmeiners de toegekende penalty benutte.

Verlenging

AZ greep vervolgens de verlenging aan om alsnog een plaats in de volgende ronde af te dwingen. De IJslandse invaller Albert Gudmundsson maakte in de 98e minuut het bevrijdende doelpunt en nam vlak voor tijd ook de 3-1 voor zijn rekening.

Derde ronde

De derde voorronde van de Champions League staat gepland voor 15 of 16 september. AZ speelt dan tegen Benfica, AA Gent of Dinamo Kiev. Ook die krachtmeting wordt vanwege de coronapandemie over één wedstrijd gespeeld.

AZ ontsnapt aan uitschakeling in Champions League
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielerwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter